Ghid Sustainable lifestyle (2)-compressed

•coji de la 3 morcovi mai mari, •coji de la 3 rădăcini de pătrunjel, •coji de la rădăcini de păstârnac, •1 rădăcină de țelină cu tot cu frunze, •2 ardei capia, roșii, •1 ardei gras, verde, •ceva busuioc verde, •1 legătură de pătrunjel și una de leuștean. Amestecul poate fi variat, de la cozi de ceapă, frunze de verdețuri, la felii de ardei gras roșu sau orice legume îți prisosesc prin bucătărie și nu vrei să le arunci. Dacă vrei, poți să-ți iei și tu un aparat de deshidratat. E foarte util, îți ușurează munca și nici nu e foarte scump. Îți las aici rețeta mea--> La ce folosesc acest amestec? La ciorbă, la supă, chiar condiment pentru orez sârbesc sau dacă îl macin foarte fin, la fripturi sau salate. © Asociația Solar Decatlon București 102 Amestec din legume deshidratate

RkJQdWJsaXNoZXIy MjUyMDg2Nw==