Angajați : Penny Sustenabilitate

Angajați

Când alegi PENNY, alegi respect pentru angajați.

Promovăm un stil de viață echilibrat

Am organizat o serie de workshop-uri în care au participat câteva zeci de angajați. În cadrul acestora, ne-am verificat starea de bine la nivel fizic, emoțional, relațional. Am învățat să ne cunoaștem pe noi înșine. Am primit o rețetă personalizată pentru o viață echilibrată. Am câștigat timp valoros pentru noi.

Susținem sportul

Cupa Anuală de Fotbal este deja o tradiție la PENNY Market. În 2018 s-au înscris 33 de echipe reunind 231 de jucători. Și participarea la Corporate Games, unul dintre cele mai mari festivaluri multisport din lume pentru companii, este o tradiție PENNY Market. Peste 56 de angajați au participat la 9 probe.

Ne dezvoltăm continuu

PENNY BUDDY este un program de dezvoltare demarat în 2014, care a luat naștere din dorința de a consolida colaborarea între colegi și de a găsi soluții inovatoare, aplicabile în organizație.

PENNY Academy este un program internațional multianual dedicat dezvoltării specialiștilor din diferite domenii de activitate. În 2018, șase angajați au participat la acest program pentru a-și dezvolta noi competențe.

Raport de sustenabilitate

Acestea sunt doar câteva din măsurile luate de PENNY pentru a atinge un obiectiv ambițios: atragerea de angajați entuziasmați, implicați și productivi care vor evolua în compania noastră și vor deveni angajați fideli.
Află aici întreaga strategie pentru angajații PENNY