Raport
39 Tabelul de mai jos prezintă cele 21 de subiecte selectate pentru a fi analizate în acest raport și limitele asociate acestora ce au rezultat în urma consultării cu stakehoderii. Subiecte relevante Parteneri și furnizori Angajați, Management Clienți, comunități, ONG-uri și media Stadiul progresului în vederea satisfacerii nevoilor stakeholderilor Expansiunea gamelor de produse regionale • • • Eliminarea produselor ce conțin organisme modificate genetic (OMG) • • • Disponibilitatea diferitelor produse certificate • Calitatea și siguranța produselor • Tratarea responsabilă a animalelor de fermă • Informarea consumatorilor cu privire la sustenabilitate • • Conservarea resurselor • • Schimbările climatice • • Eficiența energetică • • Logistica sustenabilă • • Managementul deșeurilor • • • Condițiile corecte de muncă • Programele de educație și training pentru angajați • Conștientizarea angajaților cu privire la sustenabilitate • Managementul sănătății și siguranța ocupațională • Politicile de resurse umane orientate către etapele din viața angajaților • Diversitatea și șansele egale • Informarea și implicarea consumatorului în aspecte legate de sustenabilitate • Promovarea unei diete sănătoase și a mișcării • • Investițiile oferite pentru a suține comunitățile locale și ONG-uri • • Managementul deșeurilor alimentare • •
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NTg3MTAy