Raport 2018

100 Produse Verzi Energie, climă și mediu Energie 103-1, 103-2, 103-3 Abordarea managerială 49 302-1 Consumul de energie al organizației 52-55 302-3 Intensitatea energetică 53 302-4 Reducerea consumului de energie 56 Schimbări climatice 103-1, 103-2, 103-3 Abordarea managerială 58 305-5 Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră 59, 60 Apă 103-1, 103-2, 103-3 Abordarea managerială 60 303-1 Consumul de apă 60 Resursele naturale 103-1, 103-2, 103-3 Abordarea managerială 61 301-1 Materiale utilizate 61-63 Produse regionale și locale 103-1, 103-2, 103-3 Abordarea managerială 38, 39 204-1 Ponderea cheltuielilor cu furnizorii locali 40 Bunăstarea animalelor 103-1, 103-2, 103-3 Abordarea managerială 43 FP10 (GRI G4) Politici și practici privind alterarea stării fizice și utilizarea anestezicelor 43 Sănătatea și siguranța consumatorilor 103-1, 103-2, 103-3 Abordarea managerială 46 416-1 Evaluarea impactului pe care produsele și serviciile îl au asupra sănătății și siguranței consumatorului 47 416-2 Incidente de neconformare privind impactul produselor și serviciilor asupra sănătății și siguranței consumatorului 47 417-1 Cerințe privind etichetarea și oferirea de informații despre produse și servicii 47 417-2 Incidente de neconformare privind etichetarea și oferirea de informații despre produse și servicii 47 417-3 Incidente de neconformare cu privire la comunicările de marketing 47

RkJQdWJsaXNoZXIy NTg3MTAy