Raport sustenabilitate
91 În 2019, amorganizat sesiuni speciale de training pe teme din domeniul sustenabilității: • Green Talk despre schimbările climatice, importanța reciclării și cum va arăta viitorul, împreună cu profesorul, scriitorul de science- fiction și jurnalistul Alexandru Mironov; • Food value Challenge – o experiență de învățare a filosofiei „zero deșeuri“: două echipe, a câte șapte membri, au lucrat concomitent timp de patru ore în proiectul „planifică și gătește”. Participanții aveau de gestionat provocarea de a utiliza cât mai eficient bugetul limitat și resursele aflate la dispoziție, astfel încât să prevină risipa alimentară. De asemenea, până la finalul acestei experiențe, fiecare participant a putut să analizeze și să-și răspundă la câteva întrebări: „ai putea să trăiești cu mai puțin?“, „ai putea să faci mai mult cu mai puțin?“, „lipsa de resurse poate însemna inovație?“, „ești mulțumit de ceea ce mănânci?“.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NTg3MTAy