Raport sustenabilitate

91 În 2019, amorganizat sesiuni speciale de training pe teme din domeniul sustenabilității: • Green Talk despre schimbările climatice, importanța reciclării și cum va arăta viitorul, împreună cu profesorul, scriitorul de science- fiction și jurnalistul Alexandru Mironov; • Food value Challenge – o experiență de învățare a filosofiei „zero deșeuri“: două echipe, a câte șapte membri, au lucrat concomitent timp de patru ore în proiectul „planifică și gătește”. Participanții aveau de gestionat provocarea de a utiliza cât mai eficient bugetul limitat și resursele aflate la dispoziție, astfel încât să prevină risipa alimentară. De asemenea, până la finalul acestei experiențe, fiecare participant a putut să analizeze și să-și răspundă la câteva întrebări: „ai putea să trăiești cu mai puțin?“, „ai putea să faci mai mult cu mai puțin?“, „lipsa de resurse poate însemna inovație?“, „ești mulțumit de ceea ce mănânci?“.

RkJQdWJsaXNoZXIy NTg3MTAy