Raport sustenabilitate

RAPORT DE SUSTENABILITATE PENNY ROMÂNIA 2020 29/132 Totodată, 2020 a fost un an bogat și în campanii, nu doar în evenimente. Campania „Le Food Truck de Nicolai” a marcat remodelarea magazinelor PENNY din București și Ilfov, Oradea, Sibiu, Bacău, Arad și Timișoara prin invitarea în bucătăria lui Chef Nicolai Tand a unor personalități precum Mircea Baniciu și Helmut Duckadam. Alături de aceștia, Nicolai a gătit rețete regionale, specifice orașelor în care am remodelat magazine PENNY anul trecut. Și pentru că lista campaniilor este lungă, reamintim și campaniile de loializare cu produse Vivess sau cele dedicate copiilor. PENNY - UN MODEL DE BUSINESS SUSTENABIL | STRATEGIA DE SUSTENABILITATE | SORTIMENT SUSTENABIL | ENERGIE, CLIMĂ ȘI RESURSE | ANGAJAȚI ȘI SOCIETATE | DESPRE RAPORT | INDEXUL DE CONȚINUT GRI

RkJQdWJsaXNoZXIy NTg3MTAy