Raport sustenabilitate PENNY 2023

Măcelării Prospețimea este o condiție obligatorie pentru carne. Când discutăm despre prospețime, autenticitatea unei măcelării tradiționale este de neînlocuit. De aceea, ne concentrăm să subliniem pentru consumatorii noștri importanța și valoarea sortimentelor provenite de la branduri locale și de la ferme care practică o abordare responsabilă în creșterea animalelor, evidențiindu-le în oferta noastră. Această strategie contribuie nu doar la promovarea produselor de calitate, dar și la susținerea comunităților locale și la promovarea practicilor sustenabile în agricultură. Evoluția numărului de măcelării din rețeaua PENNY 2022 2023 PROGRES 2023 vs. 2022 Număr de măcelării partenere ale fermierilor și producătorilor locali (nr.) 165 198 +16% Procent magazine prevăzute cu carmangerii (%) 49,11 52,66 +4% Numărul de parteneri regionali în rețeaua de măcelării PENNY în 2023 Agro-Ardeal 1 Ana şi Cornel 14 Andromi 14 Carmiara 1 Casa Musca 1 Cetina 21 Domidene 77 E.G.F. 3 Edy Ursu 3 Flavimar 6 General Purposes 4 Global Nomadic 5 Killer 1 Roger 6 Ruximar 1 Sagrod 15 Transeuro 13 Vegnar Rezvai 2 PENNY 10 RAPORT DE SUSTENABILITATE PENNY ROMÂNIA 2023 128/256 MESAJUL DIRECTORILOR GENERALI STRATEGIA ȘI GUVERNANȚA DE SUSTENABILITATE DESPRE NOI ȘI LANȚUL NOSTRU VALORIC DESPRE RAPORT VIITORUL SE FACE AZI REPERE DE SUSTENABILITATE CUPRINS

RkJQdWJsaXNoZXIy MjUyMDg2Nw==