Verde împărat : Penny Sustenabilitate

Vino alături de noi în Împărăția Verde!

Se spune că într-o bună zi, Verde Împărat s-a uitat la împărăția sa și i-a plăcut ce a văzut: o împărăție cum alta nu-i, cu ape cristaline și codrii verzi, așa că s-a hotărât, împreună cu unul din cei mai mari negustori din împărăție să facă în așa fel încât aceste minunății să rămână neprihănite și pentru generațiile următoare.

Produse verzi

În împărăția sa, belșugul e la el acasă. Oriunde privești verdele proaspăt al naturii îți mângâie privirea și în tot ținutul găsești gospodari care știu să te îmbie cu bunătăți de tot felul.

Energie, climă și mediu

Prin grija lui Verde Împărat și sfetnicilor săi, roadele pământului sunt îmbelșugate și gustoase. Și an de an, ogoarele și pășunile sunt îngrijite, ca să ne putem bucura și mai departe de bogăția lor.

Angajați

Verde Împărat se preocupă și ca locuitorii ținutului să fie fericiți, să se bucure de roadele muncii lor și să învețe mereu, de la cei mai înțelepți, cum să fie zi de zi mai pricepuți.

Implicare socială

Împărăția Verde cum alta nu-i, cu ape cristaline și codrii verzi, are zi de zi nevoie de atenția lui Verde Împărat. Și oriunde în ținut unde nori negrii apasă cerul senin, el aduce un gând bun și dă o mână de ajutor.

Video Verde Împărat