Raport Sustenabilitate

Fructele și legumele proaspete Prioritizăm producția românească, iar obiectivul nostru este de a oferi cel puțin 40% din selecția noastră de fructe și legume din surse românești în timpul lunilor de disponibilitate. Astfel, selectăm furnizorii de legume și fructe în funcție de două criterii importante: cantitate produsă și sortimentele preferate de români. Prin intermediul unor promisiuni ferme de cumpărare realizate la începutul culturilor, ne asigurăm necesarul de produse, iar producătorii au siguranța unui cumpărător. În funcție de sezon ammărit perioada de disponibilitate a produselor de origine românească precum varza albă sau păstârnacul. În plus, am dezvoltat și parteneriate cu parteneri cultivatori din Republica Moldova. Condițiile de aprovizionare au fost îmbunătățite prin alinierea la standardul Global Gap, precum și prin intensificarea analizelor de laborator pe tema reziduurilor de pesticide. Rezultatele și valoarea adăugată a acestor proceduri pot fi observate de la an la an, produsele fiind prezente la raft pe perioade extinse de timp. Plan fix de producție cu semințe selectate Know-how tehnic asigurat de compania producătoare de semințe Feedback pe parcursul producției Control al planului de administrare îngrășământ și pesticide     Ne implicăm direct în sprijinirea producătorilor locali chiar și în procesele tehnologice realizate de producători, prin suportul oferit acestora în materie de tratamente aplicate produselor sau chiar achiziționare de răsaduri. Totodată, punem la dispoziția colaboratorilor noștri, persoane calificate care să îi ajute la aplicarea tratamentelor specifice fiecărui produs. RAPORT DE SUSTENABILITATE PENNY ROMÂNIA 2022 72/168 CUPRINS DESPRE NOI STRATEGIA DE SUSTENABILITATE SUSTENABILITATE PAS CU PAS SORTIMENT SUSTENABIL ENERGIA, CLIMA ȘI RESURSE ANGAJAȚI ȘI SOCIETATE ASIGURAREA RAPORTULUI INDEX GRI & SASB

RkJQdWJsaXNoZXIy NTg3MTAy