RO_Sustenabilitate PENNY Interactiv

Cătălin NEGUMEREANU District Manager Măcelării Profitul sănătos provine de la animale sănătoase. Când vine vorba de carne, un lucru e clar: trebuie să fie proaspătă. Prospețimea dă gustul, textura și savoarea. Iar când vine vorba de prospețime, nimic nu bate o măcelărie adevărată. Daca mai pui după tejghea un măcelar darnic cu secretele meseriei, atunci succesul e garantat. De aceea, aducem mereu în atenția consumatorilor sortimentele provenite din branduri locale și din ferme responsabile. Evoluția numărului de măcelării din rețeaua PENNY 2021 2022 PROGRES 2022 vs. 2021 Număr de măcelării partenere ale fermierilor și producătorilor locali (nr.) 144 165 +14,58% Procent magazine prevăzute cu carmangerii (%) 47,84 49,11 +2,7% GUVERNANȚĂ CORPORATIVĂ ȘI AFACERE SORTIMENT SUSTENABIL ENERGIE, CLIMĂ ȘI RESURSE ANGAJAȚI ȘI SOCIETATE ASIGURAREA RAPORTULUI INDEX GRI & SASB

RkJQdWJsaXNoZXIy MTk3NjE0OQ==